Looking For Anything Specific?

Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika / Son dakika haberi: İstanbul'da deprem! videosunu izle ... / Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika / Son dakika haberi: İstanbul'da deprem! videosunu izle ... / Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi. İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre saat 23.14'te balıkesir'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Manisa'nın akhisar ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

SON DAKİKA HABERİ! Marmara Denizi'nde korkutan yeni deprem ...
SON DAKİKA HABERİ! Marmara Denizi'nde korkutan yeni deprem ... from www.haberx.com
Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. İstanbul valiliği'nden deprem sonrası yapılan açıklamada ise, deprem i̇stanbul'da da hissedildi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul, bursa, balıkesir, çanakkale, edirne ve i̇zmir çevre illerde hissedildi. Son dakika haberine göre yalova açıklarında marmara denizinde saat 19.52, 20.04. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi.

İstanbul valiliği'nden deprem sonrası yapılan açıklamada ise, deprem i̇stanbul'da da hissedildi.

İstanbul'da saat 14.00'da meydana gelen 5,8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, cep telefon hatları ulaşılamaz hale geldi. Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Manisa'nın akhisar ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Önceden biraz salladı, sonunda çok kuvvetli sallandı. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Marmara açıklarında i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Deprem, i̇stanbul, i̇zmir, eskişehir, bursa ve aydın'da da hissedildi.

En az yarım dakika sürdü. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Dakika dakika son depremler için tıklayınız.

Son dakika haberi: Marmara'da bir deprem daha oldu ...
Son dakika haberi: Marmara'da bir deprem daha oldu ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Bir son dakika haberine göre az önce i̇stanbul ve civar illerde hissedilen bir deprem oldu. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. İstanbul'un birçok ilçesinde hissedilen deprem için i̇stanbul valiliği herhangi bir hasar ihbarı bulunmadığını duyurdu. Manisa'nın akhisar ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Depremin şiddetinin 4.8 olduğu açıklandı. Büyük deprem i̇zmir'in yanı sıra çevre iller ve i̇stanbul'da da hissedildi.

Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi.

Büyük deprem i̇zmir'in yanı sıra çevre iller ve i̇stanbul'da da hissedildi. İstanbul'un birçok ilçesinde hissedilen deprem için i̇stanbul valiliği herhangi bir hasar ihbarı bulunmadığını duyurdu. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Kandilli, i̇stanbul'un bütün ilçelerinden hissedilen depremin büyüklüğünü 6 olarak duyururken derinliğini 12.6 km olarak açıkladı. Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Verilen bilgilere göre deprem, tekirdağ'a bağlı marmaraereğlisi açıklarında meydana geldi. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. İşte 10 aralık kandilli son depremler. İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da son dakika deprem oldu! 3.5 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da da hissedildi.

Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Gelen son dakika haberine göre; En az yarım dakika sürdü. Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi. 3.5 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da da hissedildi.

Son dakika: İstanbul'da deprem
Son dakika: İstanbul'da deprem from www.birhaberoku.com
Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Büyük deprem i̇zmir'in yanı sıra çevre iller ve i̇stanbul'da da hissedildi. Marmara denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen kandilli rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? Marmara açıklarında i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Manisa'nın akhisar ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7.

Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul, bursa, balıkesir, çanakkale, edirne ve i̇zmir çevre illerde hissedildi. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. Sorusu vatandaşlar tarafından google üzerinden aranmaya başlandı. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? 3.5 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da da hissedildi. İstanbul'da son dakika deprem oldu! Manisa'nın akhisar ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul valiliği'nden deprem sonrası yapılan açıklamada ise, deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Önceden biraz salladı, sonunda çok kuvvetli sallandı. Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi.

Sorusu vatandaşlar tarafından google üzerinden aranmaya başlandı istanbul'da deprem son dakika. Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi.

Posting Komentar

0 Komentar